Kennis promoten

Profiel kennisdiensten

kennisNL biedt kennisorganisaties en experts de mogelijkheid zich te profileren. De te promoten kennis en expertise worden aangeboden in de vorm van kennisdossiers (easy-to-read abstracts), waarin opgenomen een aansprekende titel, een beknopte omschrijving, trefwoorden en codes voor discipline, kennis en doelgroep. Bezoekers van onze website kunnen zo met behulp van de interface snel en doelgericht dossiers zoeken en vinden. Er kan gezocht worden op expertise, op doelgroep en met behulp van een of meerdere trefwoorden. De inhoud van een kennisdossier kan betrekking hebben op toegepast onderzoek, consultancy diensten, persoonsgebonden expertise, best practices, cursussen en trainingen.

Kennisdossier aanmaken

In Nederland gevestigde kennisorganisaties en experts kunnen kennisdossiers aanmaken. Voor elk kennisdossier dient een apart aanmeldformulier gebruikt te worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende typen kennisdossiers:

Kennisdossier Basis

Dit type kennisdossier omvat ongeveer 10 regels tekst A4 (150-200 woorden). Het is niet toegestaan N.A.W.-gegevens in de tekst op te nemen. Een kennisaanbieder kan meerdere kennisdossiers aanmaken. Voor het promoten worden geen kosten in rekening gebracht. Bij het verkrijgen van een opdracht wordt wel een succes fee (aanbrengpremie) in rekening gebracht (5-10%).

Kennisdossier Plus

Dit type kennisdossier omvat ongeveer 10 regels tekst A4 (150-200 woorden). Het is wel toegestaan N.A.W.-gegevens in de tekst op te nemen. Een kennisaanbieder kan meerdere kennisdossiers aanmaken. Voor het promoten wordt € 250 in rekening gebracht voor een periode van 12 maanden. Bij het verkrijgen van een opdracht wordt geen succes fee (aanbrengpremie) in rekening gebracht.

Kennisdossier Premium

Dit type kennisdossier omvat ongeveer 10 regels tekst A4 (150-200 woorden). Het is wel toegestaan N.A.W.-gegevens in de tekst op te nemen en verkrijgt bovendien een toppositie binnen de gevonden selectie kennisdossiers. Een kennisaanbieder kan meerdere kennisdossiers aanmaken. Voor het promoten wordt € 500 in rekening gebracht voor een periode van 12 maanden. Bij het verkrijgen van een opdracht wordt geen succes fee (aanbrengpremie) in rekening gebracht.

 

Aanmelden kennisdossier

 

Activiteiten van kennisNL promoten?

Wilt u onze activiteiten onder de aandacht brengen van uw eigen website bezoekers?
Plaats dan onze banner op uw website en link deze naar http://www.klikvoorkennis.nl
Wilt u onze banner plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u eerst een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Prijzen excl. BTW.