Kennis promoten

Profiel kennisdiensten

kennisNL biedt kennisorganisaties de mogelijkheid zich te profileren. De te promoten kennis wordt aangeboden in de vorm van zogenaamde kennisdossiers (easy-to-read abstracts), waarin opgenomen een aansprekende titel, een beknopte omschrijving, trefwoorden en codes voor discipline, kennis en doelgroep. Bezoekers van onze website kunnen zo met behulp van de zoekinterface snel en doelgericht dossiers zoeken en vinden. Er kan gezocht worden op expertise, op doelgroep en met behulp van een of meerdere trefwoorden. De inhoud van een kennisdossier kan betrekking hebben op toegepast onderzoek, consultancy diensten, persoonsgebonden expertise, best practices, cursussen en trainingen.

Kennisdossier aanmaken

Alle in Nederland gevestigde kennisorganisaties kunnen een of meerdere kennisdossiers aanmaken. Voor elk kennisdossier dient een apart aanmeldformulier gebruikt te worden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende typen kennisdossiers:

Kennisdossier Basis

Dit type kennisdossier omvat ongeveer 10 regels tekst A4 (150-200 woorden). Het is niet toegestaan N.A.W.-gegevens in de tekst op te nemen. Voor het promoten worden geen kosten in rekening gebracht. Bij het verkrijgen van een opdracht wordt wel een succes fee (aanbrengpremie) in rekening gebracht (indicatie: 5-10%).

Kennisdossier Plus

Dit type kennisdossier omvat ongeveer 10 regels tekst A4 (150-200 woorden). Het is wel toegestaan N.A.W.-gegevens in de tekst op te nemen. Voor het promoten wordt € 250 in rekening gebracht voor een periode van 12 maanden. Bij het verkrijgen van een opdracht wordt geen succes fee (aanbrengpremie) in rekening gebracht.

Kennisdossier Premium

Dit type kennisdossier omvat ongeveer 10 regels tekst A4 (150-200 woorden). Het is wel toegestaan N.A.W.-gegevens in de tekst op te nemen en verkrijgt bovendien een toppositie binnen de gevonden selectie kennisdossiers. Voor het promoten wordt € 500 in rekening gebracht voor een periode van 12 maanden. Bij het verkrijgen van een opdracht wordt geen succes fee (aanbrengpremie) in rekening gebracht.

 

Aanmelden kennisdossier

 

Activiteiten van kennisNL promoten?

Wilt u onze activiteiten onder de aandacht brengen van uw eigen website bezoekers?
Plaats dan onze banner op uw website en link deze naar http://www.klikvoorkennis.nl
Wilt u onze banner plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u eerst een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Prijzen excl. BTW.