Dossiers
Dossiernummer | Titel | Trefwoorden |
---|---|---|
K9387 | Future Food | food chain; sustainability |
K9002 | Nieuwe haverketen glutenvrij | plantenfysiologie; gluten |
K8976 | Voedselverspilling biedt nieuwe kansen | voedings- en genotmiddelen; verspilling |
K8929 | Kunstvlees als vleesvervanger | snacks; kunstvlees; vleesvervanger |
K8904 | Chip checkt samenstelling vlees | vleesproducten; testen |
K8834 | Consument nog niet klaar voor voeding op maat | voedings- en genotmiddelen; consument |
K8762 | Vlees van de toekomst | voedingsingredienten; vlees; inno9vatie |
K8697 | Innovative cheese science and technology | zuivelproducten; kaas |
K8097 | Stimuleren van gezonde eetgewoontes | voedings- en genotmiddelen; eetgewoontes |
K7463 | Groente als nieuwe snack voor jongeren | snacks; groente; snack |
K7117 | Food design & innovation | voedings- en genotmiddelen; innovatie |
K7102 | Voeding & gezondheid | voedings- en genotmiddelen; gezondheid |
K7076 | Food innovation management | voedings- en genotmiddelen; innovatie |
K7067 | Voeding en gezondheid | voedingsfysiologie; gezondheid |
K6837 | Groene frisdrankfles | dranken; frisdrank; fles |
K6582 | Samen goed eten op school | voedings- en genotmiddelen; school |
K5772 | Knapperig zonder bruine plekjes | voedings- en genotmiddelen; bereiding |
K5773 | Magere mayonaise kan veel lekkerder | testen voeding; mayonaise |
K5769 | Minder eten in de vuilnisbak | voedings- en genotmiddelen; afval |
K5619 | Bacon kan minder zout | voedingsingredienten; zout; bacon |