Dossiernummer Titel Trefwoorden
K8804 Romig mondgevoel met minder vet testen voeding; vet; mondgevoel
K7950 Green Chemicals voedingsfysiologie; smaakstof
K7576 Enzymenjam als alternatief voor glutenvrij dieet voedingsfysiologie; gluten; coeliakie
K7096 Voeding en gezondheid voedingsfysiologie; voeding; gezondheid
K6570 Hoe vaatwand flexibel blijft levensmiddelenchemie; flavonoiden
K6261 3D image analysis of microstructures food products testen voeding; microstructuur
K5722 Improve creaminess voedingsfysiologie; structuur
K5723 Remove off-flavours voedingsfysiologie; geuren
K5724 Ingredient application scan voedingsfysiologie; functionaliteit
K5572 Smakelijk met minder zout voedingsfysiologie; smaak; zout
K5458 Smaakbeleving voedingsfysiologie; smaakbeleving
K5063 Analyse van off-flavours testen voeding; kwaliteit; technologie; vis