Dossiers
Dossiernummer | Titel | Trefwoorden |
---|---|---|
K8804 | Romig mondgevoel met minder vet | testen voeding; vet; mondgevoel |
K7950 | Green Chemicals | voedingsfysiologie; smaakstof |
K7576 | Enzymenjam als alternatief voor glutenvrij dieet | voedingsfysiologie; gluten; coeliakie |
K7096 | Voeding en gezondheid | voedingsfysiologie; voeding; gezondheid |
K6570 | Hoe vaatwand flexibel blijft | levensmiddelenchemie; flavonoiden |
K6261 | 3D image analysis of microstructures food products | testen voeding; microstructuur |
K5722 | Improve creaminess | voedingsfysiologie; structuur |
K5723 | Remove off-flavours | voedingsfysiologie; geuren |
K5724 | Ingredient application scan | voedingsfysiologie; functionaliteit |
K5572 | Smakelijk met minder zout | voedingsfysiologie; smaak; zout |
K5458 | Smaakbeleving | voedingsfysiologie; smaakbeleving |
K5063 | Analyse van off-flavours | testen voeding; kwaliteit; technologie; vis |