Adverteren

Uw onderzoeks- en adviesdiensten promoten?

kennisNL wil kennis en expertise eenvoudig vindbaar en toegankelijk maken. Om die reden bieden wij kennis aanbiedende partijen enkele promotie-tools tegen zeer aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Er kan een keuze gemaakt worden uit de volgende opties:

Logo

Een logo-afbeelding is een veel voorkomende advertentievorm. Deze is effectief in het realiseren van naamsbekendheid en brandingdoelstellingen en heeft een hoge clickratio. Logo-afbeeldingen worden geplaatst op themapagina’s en branchepagina’s. Link naar eigen website.Voor opname van een logo wordt resp. € 750 en 500 per 12 maanden in rekening gebracht.
Aanmelden logo-afbeelding

Advertorial

Een advertorial is een redactioneel tekstblok waarin de adverteerder ruimte heeft om aandacht te vragen voor de eigen bedrijfsactiviteiten. Het onderwerp kan een omschrijving van de bedrijfsactiviteiten, specialisme of nieuwe dienst zijn. Vermelding webdomein. Advertorials worden geplaatst op branchepagina’s. Er zijn maximaal 5 posities per branchepagina beschikbaar. Link naar eigen website.Voor opname van een advertorial wordt € 1000 per 12 maanden in rekening gebracht.
Aanmelden advertorial

Bedrijfspagina

De bedrijfspagina omvat een uitgebreide presentatie van een kennisorganisatie. De pagina biedt veel ruimte aan bedrijf-specifieke informatie zoals N.A.W.-gegevens, omschrijving van dienstenpakket, specialismen, doelgroep etc.Bedrijfspagina’s krijgen een vermelding op een branche-pagina. Er zijn maximaal 25 posities per branchepagina beschikbaar.Voor opname van een bedrijfspagina wordt € 250 per 12 maanden in rekening gebracht.
Aanmelden bedrijfspagina

Statistiek bezoekers website

In de pre-introductie fase bedraagt het aantal pageviews 350.000 op jaarbasis.De bezoek/pageview-ratio bedraagt gemiddeld 5 pages per bezoek.

Wilt u eerst een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Prijzen excl. BTW.