Kennis zoeken

Kennis vinden met search tool

De search tool biedt toegang tot 1000-den kennisdossiers. Je kunt een keuze maken uit 24 kennisgebieden en meer dan 500 kennisdomeinen. De dossiers bevatten compacte informatie over praktisch toepasbare kennis en expertise.

Zoeken op expertise, doelgroep of trefwoord

Maak een keuze uit de beschikbare keuzeopties. Selecteer een kennisgebied/kennisdomein en/of sector/bedrijfstak of vul een of meerdere trefwoorden in. Klik vervolgens op de knop ‘zoeken’. Maak een keuze uit de lijst met gevonden dossiertitels. Klik op het dossiernummer van een titel om de inhoud van het dossier te kunnen lezen. Als je meer informatie over de inhoud van het dossier wil verkrijgen of in contact gebracht wil worden met de kennisaanbieder, klik dan op ‘contact’ en vul het aanvraagformulier in. 

Hoe en wat na het vinden van een dossier

Na ontvangst van het reactieformulier neemt kennisNL direct contact met je op. Dan wordt zo nodig aanvullende informatie gegeven en een eventuele vervolgactie besproken. Dat kan een doorverwijzing naar de kennisaanbieder zijn dan wel een bezoek bij jou op het bedrijf of bij de kennisaanbieder. Voor bezoeken op locatie worden door kennisNL de kosten van een consult in rekening gebracht.

Zoeken naar een kennisorganisatie 

Het aanbod van kennisdossiers betreft slechts een selectie uit onze (offline) kennisbank. Als je geen passend kennisdossier hebt kunnen vinden en toch een kennisorganisatie zoekt voor het uitvoeren van een onderzoek-, design-, engineering- of adviesopdracht, klik dan op ‘Contact’ en vul het aanvraagformulier in. Daarna neemt kennisNL contact met je op om alsnog een oplossing te vinden.