Kennis zoeken

Kennis vinden met matching tool

De tool biedt toegang tot 1000-den kennisdossiers, aangeboden door universiteiten, hogescholen, mbo, researchinstituten, brancheorganisaties, consultancybureaus en cursusbedrijven. Je kunt een keuze maken uit 8 thema’s, 31 kennisgebieden en meer dan 400 kennisdomeinen. De dossiers bevatten compacte informatie over praktisch toepasbare kennis, technologie, expertise en best practices.

Zoeken op expertise, doelgroep of trefwoord

Maak een keuze uit de beschikbare keuzeopties. Selecteer een thema/kennisgebied/kennisdomein en/of sector/bedrijfstak of vul een of meerdere trefwoorden in. Klik vervolgens op de knop ‘zoeken’. Maak vervolgens een keuze uit de lijst met gevonden dossiertitels. Klik op het dossiernummer of titel om de inhoud van het dossier te kunnen lezen. Als je meer informatie over de inhoud van het dossier wil verkrijgen, klik dan op ‘contact’ en vul het aanvraagformulier in. 

Hoe en wat na het vinden van een dossier

Na ontvangst van het reactieformulier neemt kennisNL direct contact met je op. Dan wordt zo nodig aanvullende informatie gegeven en een eventuele vervolgactie besproken. Dat kan naar keuze een doorverwijzing naar de kennisaanbieder zijn dan wel een bezoek bij jou op het bedrijf of bij de kennisaanbieder. Voor bezoeken op locatie worden door kennisNL de kosten van een consult in rekening gebracht. Bij vermelding van een 06-nummer of persoonlijk e-mail adres in de tekst van een dossier kun je voor meer informatie en/of vervolgactie ook zelf direct contact opnemen met de betreffende kennisaanbieder.

Geen passend kennisdossier gevonden? 

Het aanbod van kennisdossiers op deze website omvat slechts een selectie uit onze (offline) kennisbank. Als je geen passend kennisdossier hebt kunnen vinden en toch een kennisorganisatie zoekt voor het uitvoeren van een onderzoek-, design-, engineering- of adviesopdracht, klik dan op ‘Zoekservice’ en vul het aanvraagformulier in. Daarna neemt kennisNL contact met je op om alsnog een oplossing te vinden.