Adverteren

kennisNL wil Nederland helpen innoveren. Dit door het promoten van unieke, praktijkgerichte kennis, technologie en expertise te bevorderen. Aanbieders van kennisdiensten kunnen dit ook doen met gebruikmaking van andere toepassingsmogelijkheden.

Advertorial

Een advertorial is een redactioneel tekstblok waarin de adverteerder ruimte heeft om tijdelijk een bepaald nieuwsitem onder de aandacht te brengen. Het item kan betrekking hebben op bedrijfsactiviteiten, specialisme of nieuwe dienstverlening. Link naar eigen website. Specificatie: 10 regels 2/3 kolombreedte. Locatie: homepage. Publicatietermijn: maand. Prijs op aanvraag.

Logo-afbeelding

Een logo-afbeelding is een veel voorkomende advertentievorm. Deze is effectief in het realiseren van naamsbekendheid en heeft een hoge clickratio. Link naar eigen website of kennisdossier. Specificatie: formaat 125×46 pixels (jpg/gif). Locatie: homepage. Publicatietermijn: jaar. Prijs op aanvraag.

Aanmelden adverteren

Statistiek bezoekers website

In de pre-introductie fase bedraagt het aantal pageviews 350.000 op jaarbasis.De bezoek/pageview-ratio bedraagt gemiddeld 5 pages per bezoek.

Wilt u meer informatie inzake adverteren? Neem dan contact met ons op.

Prijzen excl. BTW.