Adverteren

kennisNL wil het bedrijfsleven in Nederland helpen innoveren. Dit door het promoten van unieke, praktijkgerichte kennis, technologie en expertise middels onze kennisdossiers. Aanbieders van kennisdiensten kunnen ook gebruik maken van andere opties zoals het plaatsen van een advertorial of een logo-afbeelding.

Advertorial

Een advertorial is een redactioneel tekstblok waarin de adverteerder ruimte heeft om tijdelijk een speciaal item onder de aandacht te brengen. Tekst in de Nederlandse of Engelse taal. Omvang: ca. 250 woorden. Stijl: storytelling. Locatie: homepage kennisNL. Opname van de eigen N.A.W.-gegevens toegestaan. Link naar eigen website. Publicatietermijn: 1 maand. Prijs op aanvraag.

Logo-afbeelding

Een logo-afbeelding is een veel voorkomende advertentievorm. Deze is effectief in het realiseren van naamsbekendheid en heeft een hoge clickratio. Link naar eigen website of kennisdossier. Specificatie: formaat 125×46 pixels (jpg/gif). Locatie: homepage kennisNL. Publicatietermijn: jaar. Prijs op aanvraag.

Aanmelden adverteren

Statistiek bezoekers website

In de pre-introductie fase bedraagt het aantal pageviews 350.000 op jaarbasis. De bezoek/pageview-ratio bedraagt gemiddeld 5 pages per bezoek.

Wilt u meer informatie inzake adverteren? Neem dan contact met ons op.

Prijzen excl. BTW.