Zoekservice

De matching tool biedt toegang tot een database met 1000-den kennisdossiers. Het aanbod is gevarieerd. Er kan op basis van verschillende criteria gezocht worden. Wij merken op dat het hier slechts om een selectie uit onze (offline) kennisbank gaat. 
Als het zoekresultaat niet geheel overeenkomt met de kennisbehoefte dan kun je kennisNL een zoekopdracht geven. Wij beschikken over een separate database met informatie van meer dan 50.000 Nederlandse deskundigen. Daarnaast onderhouden wij interessante contacten met deskundigen in Belgie en Duitsland.                                                           

Klik dan op de link ‘Aanvragen zoekservice’ en vul het e-formulier in. Daarna nemen wij contact met je op. Voor deze service worden geen kosten in rekening gebracht.

Naast e-mail contact kunnen wij je ook op je werkplek bezoeken. In dat geval kan gezamenlijk in de werkomgeving wellicht een kwalitatief betere kennisvraag geformuleerd worden. Hiervoor kun je een consult aanvragen. Een consult duurt maximaal 2 uur. Voor een consult worden door kennisNL kosten in rekening gebracht.

Aanvragen zoekservice