Advies organisatie en mensontwikkeling

Organisatieadviesbureau is actief in organisatieadvies, mensontwikkeling en tijdelijk management. Centraal in de dienstverlening
staat het bereiken van duurzaam succes, het tot stand brengen van samenwerking, het pragmatisch doorvoeren van creatieve oplossingen en het realiseren van maatschappelijke meerwaarde voor haar opdrachtgevers. Werkzaam in de volgende marktsegmenten: lagere overheden, politie, justitie, brandweer, zorg & onderwijs, financiële dienstverlening, sociale zekerheid, maatschappelijke dienstverlening, agrifood, transport & telecom, industrie en nutsorganisaties.
Gespecialiseerd in veranderingsprocessen en ingezet in verschillende fasen van een veranderingsproces: bij de visievorming (omgevingsanalyse), bij de koersbepaling en bij de organisatieverandering. Adviseurs combineren gedegen kennis en ervaring van de markt én de spelers met de verfrissende blik
van een buitenstaander. Voorwaarde voor de werkwijze van het bureau is dat opdrachtgevers zelf aan het stuur blijven zitten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »