Adviesbureau lost ruimtelijke vraagstukken op

Adviesbureau lost ruimtelijke vraagstukken op. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk. U kunt onze consultants en managers inschakelen voor strategische vraagstukken of een second opinion, maar ook voor de volledige begeleiding van uw investeringsproject. Experts op het gebied van financiën, techniek of juridische vraagstukken. Bureau werkt voor opdrachtgevers in de publieke sector, zoals ministeries, provincies en gemeenten. Andere belangrijke opdrachtgevers zijn de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en zakelijke dienstverlening.
De vakgebieden bestrijken: Huisvesting & Vastgoed, Infrastructuur, Gebiedsontwikkeling en Milieu. Binnen die vakgebieden worden alle denkbare verbindingen gemaakt. Tussen mobiliteitsvraagstukken en huisvesting of tussen duurzaamheid en vastgoed.
De diensten die geleverd worden omvatten de hele range van strategie tot implementatie: Haalbaarheidsonderzoek, Conceptontwikkeling, Programma van Eisen, Huisvestingsmanagement, Organisatie- en bedrijfsvoering, Project- en procesmanagement, Programmamanagement, Bouwkosten en Financieel Management, Facility Management, Juridische Advisering, Interim-management, Communicatie, Contractering en Aanbesteding, Risicomanagement, Kwaliteitsmanagement, Second Opinions, Projectaudits en Trainingen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »