Assessment en psychologisch advies

Organisaties veranderen steeds sneller. Functies veranderen mee en daarmee ook de eisen aan medewerkers. De nieuwe sleutelcompetenties voor hen zijn flexibiliteit en verandervermogen. Daarnaast wordt de arbeidspool krapper als gevolg van ontgroening en vergrijzing. Organisaties moeten niet alleen goede mensen zoeken, maar hun huidige medewerkers binden en boeien. Adviesbureau heeft voor beide groepen een aanpak op maat. Medewerkers in de flexibele schil screenen we snel met quick scans en e-assessments. En medewerkers in de kern van uw organisatie bekijken en begeleiden we zodanig dat u ze in hun kracht kunt inzetten, en zij zich blijven ontwikkelen. Vitaliteitsmanagement is niet voor niets een steeds belangrijker aspect van personeelsbeleid.
Als toegewijde adviseurs met kennis van zaken denken we met u mee en bieden u kritische feedback. Zo kunt u de medewerkers aantrekken en behouden die uw organisatie nodig heeft om uw ambities te realiseren – voor nu en in de toekomst.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »