Digital & e-Commerce Consulting

Veranderende marktomstandigheden, een groeiende concurrentie en nieuwe digitale ondernemingsmodellen vereisen een meer gerichte toepassing van data en technologie. Dit zet de huidige IT-afdelingen onder druk, welke vaak vastzitten aan oude technologie en naar binnen gerichte leveringsprocessen. Bedrijfswaarde dat wordt verkregen door organisatorisch IT stelt vaak teleur omdat interne diensten niet verbonden zijn met de ambities van het bedrijf. IT blijft gezien worden als een kostenbron.
Het doel van ons advieskantoor is om de ‘ongerealiseerde bedrijfswaarde’ van onze klanten te beteugelen door de krachtige potentie van data & technologie te benutten. Een op IP-gebaseerde cultuur, deskundigheid en een multimodale mindset die gericht zijn op het leveren van bedrijfswaarde. door samen te werken, verzekeren sterke klantenrelaties, impactvol advies, duurzame resultaten en betekenisvolle verandering.
Expertise: Consulting. Digital.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »