Efficient finance operations

Niet-gestandaardiseerde en inefficiënte financiële processen die op tal van locaties worden uitgevoerd. Verschillende legacy-systemen en talloze spreadsheets. Inefficiënte financiële organisatie met overlappingen van taken en verantwoordelijkheden en beperkte focus op het leveren van waardevolle ondersteuning aan de business. Trage financiële afsluiting en rapportageproces waarin het ontbreekt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en tijdigheid. Hoge complexiteit van de financiële functie activiteiten en het onvermogen om te leveren conform de kerntaken en veranderende behoeften van de klant. Efficient finance operations helpt bij het verbeteren van de totale financiële functie.
Ons bureau helpt organisaties bij het identificeren en vervolgens realiseren van specifieke verbeteringen in het hart van de financiële functie. Een efficiënte financiële functie is gebaseerd op een robuust platform van geïntegreerde operationele en transactionele finance activiteiten. De resultaatgebieden omvatten: Vermindering van de kosten van de financiële diensten; Verleggen van finance en management tijd naar de value add business support; Verbeterde procesefficiency, controle en governance door finance process redesign; Verminderde operationele kosten als gevolg van standaardisatie, harmonisatie en optimalisatie van finance processen en systemen; Tijdige, accurate en effectieve rapportage van tijdkritische managementinformatie en externe rapportages; Toename van vertrouwen door het bedrijfsleven, investeerders en toezichthouders.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »