Energiesector

De belangstelling voor de energiemarkt is momenteel enorm. Bedrijven staan voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken en grote uitdagingen. Tegelijkertijd maken ze zich zorgen over de beschikbaarheid van energie, innovaties in het netwerk (smart grids), nieuwe verdienmodellen en een grote kostendruk bij zowel de energieleveranciers als de netwerkbedrijven.
Allerlei bewegingen dus, waarbij de invloed van internationale partijen steeds groter wordt. Welke strategie past daarbij, hoe behoud je een gezonde financiële situatie? Klanten, maatschappij, overheid, aandeelhouders en financiers stellen steeds hogere eisen aan de ‘nieuwe oude’ bedrijven.
Adviesbureau heeft veel ervaring met bedrijven in een mix van een gereguleerd speelveld van overheid en bedrijfsleven. Dat maakt dat we goed aanvoelen hoe en in welk tempo bedrijven kunnen veranderen. Wij helpen energiebedrijven met hun strategie, de inrichting van hun organisatie en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen – stap voor stap. Inrichten én implementatie, dat is onze kracht.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »