Financiele dienstverleningssector

Er waait een frisse wind door de financiële dienstverlening. Openheid, transparantie en klantgerichtheid staan als key issues hoog op de agenda. Het imago van de sector heeft door de economische recessie schade opgelopen en veel financiële instellingen zoeken naar inventieve en effectieve oplossingen om hun positie in de markt te behouden.
Het speelveld van stakeholders is door de financiële crisis sterk veranderd. Toezichthouders, politiek en consumenten hebben nadrukkelijker invloed. De sector zet alles op alles om het vertrouwen van de stakeholders terug te winnen.
Adviesbureau beschikt over de relevante expertise om de financiële te sector ondersteunen bij de benodigde transitie voor de toekomst: het vergroten van de klantgerichtheid, leiderschapsontwikkeling, overhead- en kostenreductie, personeels- en beloningsmanagement, strategische communicatie en cultuurveranderingstrajecten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »