Fiscale Aspecten Publieke Sector

De publieke sector is volop in beweging en staat voor enorme opgaven als gevolg van onder meer noodzakelijke kostenreducties, ingrijpende maatschappelijke veranderingen en nieuwe wet- en regelgeving. De non-profitorganisaties dienen zichzelf onder de loep te nemen en zijn genoodzaakt kansen en risico’s te inventariseren. De huidige realiteit is uitdagend en juist nu is het moment om met een fundamenteel andere blik te kijken naar de eigen organisatie. Ons bureau begeleidt het fiscale proces om de organisaties in de publieke sector klaar te stomen voor de toekomst.
Wij adviseren op fiscaal terrein sinds jaar en dag een groot aantal non-profitorganisaties, waaronder overheidsinstanties, instellingen gelieerd aan overheidslichamen en zorg- en onderwijsinstellingen. Onze gespecialiseerde adviseurs hebben ruime ervaring met de fiscale aspecten die aan de orde kunnen komen op het gebied van vennootschapsbelasting, btw, loonbelasting, schenkingsrecht, overdrachtsbelasting en lokale heffingen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »