High Technology

De hightech markt maakt momenteel kennis met de grenzen van innovatie, uitbesteding en globalisering. Innovaties zijn geen lang leven meer beschoren. Zo’n beetje alles wat uit te besteden was, wordt uitbesteed. En er wordt continu gezocht naar de optimale combinatie van wereldwijd beleid met regionale uitvoering. Bovendien is hightech gemeengoed aan het worden Hierdoor moeten bedrijven zich leren bewegen in een overeenkomstige markt. Ze focussen daarom op imago en innovatie en besteden de infrastructuur uit aan derden.
De hightech industrie consolideert. Er ontstaan in toenemende mate fusies, overnames, joint ventures. En hightech bedrijven gaan partnerships aan met leveranciers, contractfabrikanten, klanten, concurrenten en andere industrieën.
Als het gaat om samenwerking, vindt u in ons een ideale partner. Een partner die meedenkt, zich committeert aan uw succes en jarenlange ervaring heeft opgedaan in de hightech industrie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »