Hoogopgeleide studenten adviseren

Wij zijn een strategisch en bedrijfskundig adviesbureau dat volledig wordt gerund door hoogopgeleide en ambitieuze studenten. Onze consultants zijn jong, enthousiast en beschikken over een scherp perspectief waardoor wij innovatieve oplossingen leveren voor een breed scala aan vraagstukken van organisaties. De innovatieve aanpak en methodiek
biedt ambitieuze topstudenten een relevante werkervaring. De persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd door het opdoen van ervaring in de praktijk waardoor studenten hun up-to-date academische kennis kunnen toepassen. Door de uiteenlopende studieachtergronden van onze studenten leveren wij consultancy diensten op verschillende gebieden zoals marktanalyses en productpositioneringen, data analytics, HRM en proces- en ketenmanagement. Daarnaast zijn wij in staat om organisaties te ondersteunen met verschillende bedrijfskundige vraagstukken. Tevens bieden wij (project-)ondersteuning als capaciteit te kort schiet. Kortom, wij gaan uitdagingen niet uit de weg!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »