Hoogwaardige fiscale kennis delen

Het beschikken over hoogwaardige kennis is essentieel voor onze ‘day-to-day business’. Wijzelf streven er dan ook naar om niet alleen altijd op de hoogte te zijn van de relevante gebeurtenissen binnen het fiscale speelveld, maar ook van de maatschappelijke en politieke ontwikkelingen die van invloed zijn op ons vakgebied en op onze relaties.
Normaliter delen wij deze kennis tot nu toe via de meer traditionele kanalen zoals seminars, rondetafelbijeenkomsten en nieuwsbrieven. Wij ervaren echter steeds vaker dat er bij onze relaties ook een grote behoefte bestaat aan het opdoen van meer diepgaande en gespecificeerde kennis. Aan deze vraag willen wij vanzelfsprekend graag tegemoetkomen. Speciaal hierom hebben wij een opleidingsinstituut opgericht. Om onze specialistische kennis met onze relaties te delen. In dit opleidingsinstituut zijn diverse diepgaande trainingen op verschillende vlakken van de fiscaliteit gebundeld.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »