Industriesector

De industrie heeft de weg omhoog weer gevonden. Wel groeit de ene sector sneller dan de andere. Zo gaan semiconductorgerelateerde sectoren heel hard door de stijgende vraag naar ICT, maar zit de bouw nog in een dip. De industrie moet (weer) meer op eigen benen staan, nu de overheid zich terugtrekt.
Kenniswerkersregelingen, Pieken in de delta-regelingen zijn gestopt en subsidies worden beperkt tot een aantal gedefinieerde topgebieden, zoals hightech en chemie. Duurzaamheid is een belangrijk managementvraagstuk. Het dwingt bedrijven in te grijpen in de footprint van hun productportfolio, de eigen supply chain aan te pakken en na te denken over einde levensduur oftewel recycling.
Adviesbureau heeft verstand van zowel snoeien als van groeien. Waar het niet goed gaat, kunnen we adviseren over terugtreden of direct aanpassen aan gewijzigde omstandigheden. Waar het wel goed gaat, kunnen we helpen snel in te spelen op kansen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »