Installaties en energie

Bureau voor installatie- en energieadvies heeft de ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen. Op basis van fundamenteel onderzoek en metingen ontwikkelen wij betrouwbare concepten met realistische, financiële analyses. Hierbij streven we naar een integrale en interdisciplinaire aanpak. Bureau beschikt daarom zowel over onderzoekers als ontwerpers die ondersteund worden door eigen financiële adviseurs, beleidsadviseurs, bouwfysici en/of projectmanager.
Onze inspiratiebron is rentmeesterschap. Dit betekent dat wij bij alles wat we doen de aarde, het milieu, de mensen en de natuur met respect behandelen. Bureau onderscheidt zich daarom op het gebied van duurzame innovatie. Continu zijn wij op zoek naar mogelijkheden om gebouwinstallaties en energiesystemen nog duurzamer, energie-efficiënter en materiaalarmer te maken.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »