Integriteit implementeren

Een organisatie is zo integer als de mensen die er werken. Alleen een beleid rond dit thema is geen garantie voor het juiste en gewenste gedrag. En daarbij, wat is het juiste gedrag? Veel praktijksituaties zijn niet rood of groen. En wat doe je als het verkeerslicht op oranje staat? Elke organisatie die integriteit serieus neemt, staat voor de uitdaging om de juiste houding en uiteindelijk het juiste gedrag bij haar medewerkers te bewerkstelligen.
Wij helpen een effectieve structuur voor ethics, culture en compliance binnen organisaties te ontwikkelen en te implementeren. Wij zien integriteit als individuele competentie. Dit betekent dat integriteit kan worden ontwikkeld, maar er mag niet verondersteld worden dat iedere medewerker deze competentie bezit. Wij ontwikkelen deze competentie door in onze implementatieprogramma’s aandacht te besteden aan zowel analytische vaardigheden als gedragsvaardigheden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »