Interim risico-gedreven processen

De huidige ontwikkelingen in de markt en wereldeconomie vragen om een aanpassing van de strategie van de meeste organisaties. De klantvraag verandert, risico’s veranderen en kansen moeten opnieuw worden beoordeeld. Deze strategiewijzigingen zullen echter doorvertaald moeten worden in de operatie zodat u uw klanten optimaal kunt blijven bedienen tegen minimale kosten en de veranderende klantvraag. Inzicht in uw processen en een (her)ontwerp van deze processen is noodzakelijk zodat de strategiewijziging ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Risicogedreven procesmanagement en een gedegen managementsysteem dragen onder andere bij aan de juiste vertaling van uw strategie naar uw bedrijfsprocessen. De focus zal moeten veranderen: van het managen van processen naar het management met processen. Een effectieve manier om op basis van risicogedreven procesmanagement een geïntegreerd (proces)managementsysteem op te zetten is de ontwikkelde methodiek.

Het zwaartepunt van onze dienstverlening ligt niet op het advies, maar op het realiseren van de voorgestelde verbeteringen. Opdrachtgevers waarderen onze ‘no-nonsense‘- mentaliteit, onze kwaliteit en de combinatie van advies en hands-on aanpak.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »