IT audit

IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit uw organisatie en bedrijfsvoering. Organisaties zijn zeer afhankelijk van IT. Systemen dienen betrouwbaar te zijn anders kan uw organisatie onnodig risico lopen. Speelt automatisering een belangrijke rol in uw organisatie en heeft u alle risico’s voldoende in de greep?
Ons bureau heeft IT-auditors in dienst die een IT-audit binnen uw organisatie kunnen uitvoeren op diverse gebieden. Met de IT-audit wordt beoordeeld of de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens in de beschikbaarheid van de IT-systemen afdoende zijn gewaarborgd. Wij zijn onafhankelijk en geven u een oordeel en concrete adviezen, die zijn toegespitst op uw praktijk. Onze auditors gaan dieper in op een aantal IT-vraagstukken waar u mee te maken zou kunnen krijgen. Onze dienstverlening is toegespitst op de volgende onderwerpen: Assuranceverklaringen; ISAE 3402; SOC2; ISAE 3000; softwarecertificering; beveiligingsassessment; privacy etc.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »