Kostprijzen gezondheidszorg

Transparantie is de afgelopen jaren binnen de gezondheidszorg een essentieel begrip geworden: kwaliteit van zorg is belangrijk maar ook het kunnen verantwoorden van kosten, dienstverlening en investeringen is aan de orde van de dag.
De “performance” van uw organisatie bepaalt het succes van uw organisatie en het is goed een antwoord te krijgen op de volgende vragen: Welke diensten zijn winstgevend? Welke combinatie van diensten haalt het meest optimale resultaat? Waar zitten de “bottlenecks” in mijn organisatie? Wat is mijn organisatie waard? Op welke wijze zorg ik dat mijn kosten lager of mijn opbrengsten hoger worden? Heb ik voldoende argumenten om in budgetonderhandelingen te krijgen wat ik behoor te krijgen gezien mijn dienstverlening? Ben ik wel in control? Welke financiële consequenties heeft de nieuwe bekostigingssystematiek voor mijn organisatie?
Ons bureau kan u ondersteunen om antwoord te krijgen op deze vragen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »