Management van processen

Wij zijn een organisatieadviesbureau, op en top gespecialiseerd in management van processen. Met een team van gedreven consultants helpen wij organisaties die hun procesprestaties duurzaam willen verbeteren. Ons leidend motto daarbij is horizontaal organiseren; het procesgericht construeren, samenwerken, besturen en denken in en tussen organisaties. Projecten die wij met klanten doen hebben daarom altijd een zowel bedrijfskundige als organisatiepsychologische oriëntatie.
Wij dagen onszelf uit toonaangevend op ons vakgebied te zijn en deze visie met de markt te delen. Wij helpen organisaties bij het vormgeven en uitvoeren van proces(her)ontwerp- en implementatieprojecten. We leveren daarvoor consultancy, opleidingen en gaming. De consultancy richt zich op procesprestatieanalyses, procesherontwerp en –implementaties. Bijzonder aandachtsveld is het onafhankelijk begeleiden van applicatie-ontwikkelingstrajecten vanuit processpecificaties. Bij implementatieprojecten richten we ons op het procesgerichte samenwerking en de noodzakelijke procesteamvorming. Ook kwaliteitssysteemcertificatie is een expertiseveld.
Met de procesgame hebben we een krachtig tool beschikbaar om procesgericht werken de beleven en in een 1-daags programma tot de kern voor de eigen organisatie door te dringen
Onze opleidingenpoot verzorgt in-company opleidingen voor procesmanagement, en verzorgt effectieve management-development trajecten voor klanten.
Doelgroepen: Bouw en Infra; Gezondheidszorginstellingen; Onderwijsinstellingen; Provincies.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »