Mensen in publieke domein beter laten functioneren

Adviesbureau laat mensen en organisaties in het publieke domein beter en effectiever functioneren. Al meer dan 20 jaar adviseren wij opdrachtgevers bij Rijk, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Zelfstandige Bestuursorganen, Zorg, Onderwijs en Onderzoek. Dat betekent dat wij werken voor organisaties die meer personeel dan machines hebben. Daar zit hun kracht en daar zit ook onze kracht.
De uitdagingen van deze tijd vragen om een integrale benadering. Door vanuit meer invalshoeken te kijken naar vraagstukken als: strategische personeelsplanning, flexibiliseren van het werknemersbestand, diversiteit, inrichten van mobiliteitstrajecten, ‘het nieuwe werken’, zien we oplossingen en weten we hoe deze in te voeren.
Daarvoor hebben we de volgende disciplines in huis: Organisatieadvies; Psychologie; Werving & Search; HR en Beloning; Opleiding & Ontwikkeling; Interim Management; Ambtenarenrecht en Bestuursrecht.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »