MKB commissaris

Familiebedrijven hebben hun eigen signatuur als het gaat om besturen. Situaties van opvolging of complexe financiering – zeker in tijden van economisch zwaar weer en terugtrekkende banken – vragen om een verbreding van bestuur. Ben ik toe aan een Raad van Advies, een Raad van Commissarissen en hoe moet ik dat voor me zien en hoe krijg ik alle familie hierin mee?
Ons bureau heeft een aparte sectie opgericht die zich uitsluitend bezig houdt met de bestuurlijke vraagstukken van het midden- en familiebedrijf. Wij komen rechtstreeks dan wel via bank (bijzondere kredieten), financiers of accountants in gesprek met familiebedrijven om over de voor- en nadelen van een Raad van Commissarissen te spreken. Aan ons zijn ondernemers en specialisten verbonden die zelf werkzaam zijn in het middenbedrijf én commissaris zijn. Zij kennen de bijzondere dynamiek van deze sector.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »