Ontwikkelen van gastvrijheid in organisaties

Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met het integraal ontwikkelen van gastvrijheid in organisaties. Dat doen wij o.a. door middel van advies en training. Uw gast is daarbij het vertrekpunt. Wij zijn ervan overtuigd dat de focus op de gast vanzelf rendement oplevert, mits u het op de juiste manier ontwikkelt. Wij weten hoe u dat kunt doen en ondersteunen u om gastvrijheid nog beter in de praktijk te brengen.
Wij komen regelmatig organisaties tegen die gastvrijheid onderdeel willen laten zijn van het bedrijfsproces en serieus aan de slag willen. Zij hebben er alleen geen tools voor. Wij bieden de oplossing. Wij introduceren het INK-model als methodiek voor het ontwikkelen, meten en borgen van gastvrijheid in organisaties. Hiermee is het mogelijk om de resultaten van gastvrijheidsontwikkeling te koppelen aan de inspanningen. Het geeft inzicht in het nut en het effect van onder andere trainingen en nieuwe concepten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »