Optimaliseren en outsourcen van administratieve processen

De basis van onze acivieiten is de procesmatige benadering van bedrijfsproblematiek. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en outsourcen van administratieve processen. Verhogen van efficiency en reduceren van kosten in administratieve processen. Transformeren van de finance functie van een kostenplaats naar een activiteit met waardecreatie.
Onze partners beschikken over ervaring met het opzetten en managen van Shared Service Centers bij grote multinationals. De voordelen van dit concept is nu ook beschikbaar voor het MKB.
Naast het doorvoeren van efficiency verbeteringen en optimalisatie van processen nemen wij de volledige (of gedeeltelijke) verzorging van de administratie van de klant over. Door toepassing van Het Nieuwe Werken worden de administratieve werkzaamheden uitgevoerd vanuit de Shared Service Centers. Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste oplossingen in de cloud waarbij de klant 24/7 online inzicht heeft in de administratie.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »