Organisatieontwikkeling, professionalisering, onderzoek en innovatie

Organisatieadviesbureau is een middelgroot organisatieadviesbureau. Het biedt ondersteuning op het gebied van organisatieontwikkeling, professionalisering, onderzoek en innovatie aan besturen en management in de not-for-profitsector, met name in het onderwijs, de zorg, gemeenten, provincies en het rijk. Integrale, praktijkgerichte maatwerkoplossingen en strategieën. Het zoeken van een antwoord begint met het stellen van de goede vragen en niet te snel tevreden zijn. Vanuit de gedachte dat de opdrachtgever zélf verantwoordelijk is, helpen wij plannen te realiseren.
Wij kennen de volgende bedrijfsonderdelen: Advies en interim voor advies, begeleiding en coaching, procesmanagement, projectmanagement en interim-management bij veranderings- en schaalvergrotingsprocessen en de ontwikkeling en implementatie van strategisch beleid; Onderzoek & Evaluatie voor maatwerkondersteuning bij onderzoek naar en evaluatie van het ontwerp, de uitvoering en de resultaten van beleid; Werving & selectie voor het werven en selecteren van de juiste mens op de juiste
plaats; Assessments ten behoeve van persoonlijke en organisatorische groei en beoordelingsassessments als onderdeel van werving- en selectieprocedures.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »