Professionele zorg en welzijn

Hogeschool ondersteunt professionals in zorg en welzijn. U kunt bij ons terecht voor opleidingen, trainingen, cursussen en studiedagen. Maar we ontwikkelen ook trajecten op maat. Een leertraject op maat kent vele varianten. Van een dag brainstormen met elkaar tot het ontwikkelen van een compleet scholingsaanbod, speciaal voor uw organisatie. Wat uw voorkeur ook heeft: uw behoeften en wensen zijn altijd ons uitgangspunt.
Arbeid en HR-advies. Casemanagement in de GGz. De ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking. Informeel leren. Innovatie in de zorg en dienstverlening. Kleinschalige zorg. Lean management. Leren en opleiden. Maatschappelijke innovatie. Maatschappelijk werk. Management Development. Menslievende zorg. Mindfulness. Motivational Interviewing. Organisatieontwikkeling. Ouderenzorg. Risicomanagement. Spiral Dynamics. WMO. Wonen. Zingeving en spiritualiteit.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »