Riskmanagement & compliance

Adviesbureau is één van de belangrijkste dienstverleners in de financiële sector ter wereld. De kracht van onze dienstverlening is gebaseerd op de unieke combinatie van traditionele ervaring en samenwerking bij het oplossen van zakelijke issues die spelen bij onze klanten.
De nieuwe wereld van Riskmanagement & Compliance. De wet- en regelgeving voor bedrijven wordt almaar strenger. De meeste ondernemingen kennen acute problemen bij het navolgen van alle regels (‘compliance’) en hebben grote moeite om te voldoen aan de diverse vereisten (zoals die van Basel II, IFRS, Sarbanes Oxley).
Insurance
Assurantiebedrijven worden geconfronteerd met de uitdaging van het laten toenemen en behouden van activa terwijl ze de verwervings-, IT- en operationele kosten moeten terugbrengen. Dit alles moet plaatsvinden onder de druk van voldoen aan vereisten van wet- en regelgeving en het tot stand brengen van een responsieve infrastructuur die voldoet aan de behoeften van hun meest gewaardeerde klanten.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »