Sociale Innovatie

Goede producten of diensten leveren lukt alleen met goede medewerkers. Om te kunnen beschikken over voldoende gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers is het belangrijk om aan te sluiten bij wat zij belangrijk vinden in een baan. Maar niet iedereen vindt hetzelfde belangrijk. Aandacht voor de verscheidenheid aan wensen en behoeften is dus van belang. Hoe geef je daaraan vorm en hoe kun je vervolgens de kwaliteiten van deze zo verschillende medewerkers optimaal benutten?
Het ontwikkelen van goede producten of diensten is steeds vaker zo complex dat het vraagt om de inzet van mensen van verschillende disciplines en steeds vaker ook van verschillende organisaties. Het bundelen van krachten met collega-ondernemers of leveranciers is volgens mkb’ers in Nederland dan ook één van de belangrijkste trends op het gebied van innovatie. Samenwerken met mensen met een grote verscheidenheid aan achtergronden biedt niet alleen een belangrijke meerwaarde, het is vaak ook lastig. Hogeschool verricht onderzoek naar wat nodig is om deze samenwerking zo optimaal mogelijk te laten plaatsvinden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »