Strategierealisatie

Wij zijn een zelfstandig bureau, gespecialiseerd in strategierealisatie. Wij hebben circa 40 professionals in dienst en een ruim netwerk aan geassocieerden, interimmers en freelancers. De terreinen waarop wij opereren zijn: Organisatieadvies, Tijdelijk management en Mensontwikkeling. Actuele thema’s waar wij ons mee bezig houden zijn onder andere Lean Dienstverlening (efficiënt, zinvol en effectief klanten bedienen), Netwerkorganiseren (waarom fuseren als het ook anders kan?) en het Vinden, Boeien en doen Groeien van menselijk talent binnen organisaties (zingeving in verbinding met zinvolle bedrijfsvoering).
Wij werken voor alle grotere Nederlandse organisaties in het bedrijfsleven en de (semi-) overheid. Onze klanten kennen ons als pragmatisch, werkend vanuit een doorleefde ervaring, mensgericht en betrokken op het realiseren van het vraagstuk en bij de betrokken mensen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »