Succesvol inkopen in China

Onbekend maakt onbemind! De misvatting dat China alleen maar interessant is voor grote volumes is al lang achterhaald! Vele bedrijven zijn u al voorgegaan. Het seminar geeft u de nodige handvatten om zelf een inkooptraject in China te kunnen opzetten. Zo kunt u in tijden van crisis inkoopvoordelen behalen en de teruglopende marges van uw onderneming compenseren. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden zult u kennis maken met de culturele, wettelijke en logistieke aspecten van zaken doen met China en zult u in staat zijn om een eigen inkooptraject op te starten.
Na deelname heeft de deelnemer kennis van: de culturele aspecten in China in relatie tot inkopen en onderhandelen met Chinese bedrijven; de regelgeving voor import uit China (vanuit het oogpunt van Nederland en China); hoe een sourcing- en inkooptraject in China moeten worden opgezet; de inhoudelijke (en juridische aspecten) bij het maken van een contract; de rol van intermediairs (agenten, sourcing agents); het logistieke traject van China naar Nederland en de aandachtspunten hierbij en de rol van Incoterms; de valkuilen van zakendoen met China; hoe een eigen inkoopplan maken en uitvoeren.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »