Verbetering van organisatieprocessen financiële instellingen

Organisatieadviesbureau richt zich op verbetering van organisatieprocessen in de kern van financiële instellingen, door vertaling en implementatie van strategische ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende veranderingen. De bedrijfsvoering van financiële dienstverleners is veelzijdig en heeft vele focusgebieden.
Om verbeteringen door te voeren, dringt men zich door tot in het hart van de organisatie. Dat is waar wij goed in zijn. Onze kracht ligt in het vertalen van strategie naar tactische inzichten, en het verbinden van focusgebieden tot een kloppend geheel ontstaat.
Ons werk is gebaseerd op onze ruime ervaring en kennis van de financiële wereld. Tot onze klantenkring behoren grootbanken, pensioenorganisaties, asset managers en verzekeraars. Onze aanpak is to-the-point, ambitieus en op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutel naar de beste resultaten ligt in de volgende speerpunten: een geïntegreerde aanpak van strategie tot IT, en van operationele processen tot implementatie; oog hebben voor mens en cultuur in de financiële wereld; samen met de opdrachtgever resultaten realiseren.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »