Zorg en welzijn: anticiperen op veranderingen

Bewegen is gezond. Ook voor zorgorganisaties. Het is zelfs een must. Om te kunnen anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving, verschuivingen in de financiering, transparantie-eisen en, op termijn, personeelstekorten. De bevlogenheid en zorgvuldigheid die zorgverleners zo eigen is, komt dan ook uitstekend van pas om de conditie van de organisatie en de werkprocessen op peil te houden.

Adviesbureau heeft veel ervaring bij zorg- en welzijnsorganisaties. De professionals die we er inzetten, hebben hun hart in deze sector liggen. Daarnaast zijn het de beste professionals in het eigen vakgebied. Ze staan u vakkundig terzijde bij het optimaliseren van aanbestedings- en inkoopprocessen. Met een beproefde standaardoplossing of uniek maatwerk. Ook bij het opzetten van kostprijsberekeningen, het implementeren van zorgzwaartepakketten en het innoveren van het personeelsbeleid, ondersteunen we doelgericht. Efficiencyverbetering, (sociale) innovatie, contractrecht – voor elk bedrijfseconomisch, personeels- en juridisch vraagstuk hebben we een betrokken specialist in huis.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »