Contractmanagement gemeenten

In het afgelopen jaar hebben bijna alle gemeentes contracten met zorgaanbieders afgesloten. Nu is het tijd grip op deze contracten te krijgen. Hoe gaat u uw contracten managen? Wie krijgt hierin welke rol? En welke stappen moet u zetten om hiervoor interne processen op te zetten? De gemeente moet wennen aan zakelijke rationaliteit en aan een andere marktdynamiek. Hoe u dat doet, leert u tijdens deze praktijkgerichte training waarin theorie, praktijk, discussie en cases elkaar afwisselen. U krijgt concrete structuren, handvatten en tips – en oefent aan de hand van voorbeelden en modellen uit de praktijk. Uiteraard krijgt u daarbij alle ruimte om van medecursisten te leren, elkaars inzichten te versterken en te reflecteren op uw eigen ervaringen en op die van andere organisaties.
Deze training is bedoeld voor beleidsmedewerkers, inkopers, contractmanagers en projectmanagers die betrokken zijn bij inkoop binnen het sociaal domein.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »