Ga naar inhoud
  • Over ons
  • Voorwaarden
  • Adverteren
  • Contact
  • English
  • Kennis vinden die je zoekt
kennisNLkennisNL
  • Home
  • Kennis zoeken
  • FAQ
  • Zoekservice
  • Consult
  • Contact

Romig mondgevoel met minder vet

Technologie ontwikkeld waarmee zuivelaars halfvolle melkproducten kunnen maken waarvan ook de fervente liefhebbers van volle melk gecharmeerd zijn.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het dossier of in contact worden gebracht met de kennisaanbieder? Neem dan contact met ons op.

Contact

Terug naar overzicht »

Dossiergegevens

Dossiernummer

K8804

Thema

  • Ondernemen & Werkpraktijk

Kennisgebied

  • Agricultuur & Voeding

Kennisdomein

  • Voedingsfysiologie

Kennissubdomein

  • Voedingsfysiologie algemeen

Sector

  • Industrie

Bedrijfstak

  • Voedings- en genotmiddelenindustrie

Branche

  • Zuivel- en melkproductenindustrie
kennisNL is een online matchmaking service. Scout, promoot en vermarkt kennis, technologie en expertise van derden.
  • Home
  • Privacy statement
  • Kennis promoten
  • Disclaimer
  • Cookies
  • Contact
Copyright 2025 © kennisNL Amsterdam
  • Home
  • Kennis zoeken
  • FAQ
  • Zoekservice
  • Consult
  • Contact

Login

Je wachtwoord vergeten?